Нова драма се разигра в скандалното тв шоу Ергенът.Една от участничките

...
Нова драма се разигра в скандалното тв шоу Ергенът.Една от участничките
Коментари Харесай

Момиче от Ергенът е потресено! Невероятни думи

Нова драма се разигра в скандалното тв шоу Ергенът.

Една от участничките в предаването Пам Веридис се разплака след грозна смешка по неин адрес. При една от игрите с останалите кандидатки за сърцето на Евгени Генчев някой написа за нея прякор Глиган Пешо.
-->
Тя първо го одобри с усмивка, само че по-късно не сдържа сълзите си и се изповяда пред камерата.

" Не мога да допускам, че има девойки, които ми споделят, че ме харесват, които ми споделят: " Да, ти си страхотна ", виждат някакви качества, а след това ги виждам по какъв начин се смеят на тези смешки. Такива неща ми отключват тези събития тук, които съм мислила, че съм ги излекувала изцяло. Това е извънредно.

Аз не съм очаквала дами да се държат по този метод. Някои от тях наподобяват толкоз зашеметяващо. Аз не мога да отрека тяхната образна хубост. И внезапно, когато ги опознаеш и видиш някакъв поведенчески модел, искаш да избягаш и в никакъв случай повече да не ги доближаваш ", проплака тя.

" Просто съм извънредно разочарована. Не желая да има такива дами, които не се замислят, че всеки може да е друг. И не знаят въобще каква е историята на всеки. Тези девойки не знаят какво е да си скъсваш задника и да тренираш всеки ден, и да си супер супер сплескан.

Да имаш супер доста проблеми и стрес, и хранителни проблеми, които да лекуваш. И по-късно да пристигна да те смачка. Има толкоз девойки, които страдат от някакви болести. Дали свързани с жлези, дали свързани с хранителни проблеми. И най-сетне си хващат другар, който спи с тях и ги наскърбява, че не са задоволително красиви.

Ужасно е. Просто не мога да допускам. И не знам тези девойки очевидно нямат задоволително опит и не знаят какъв брой подъл е живота, не знаят по какъв начин може един ден да си тук, а на идващия ден да си на дъното. Не им поисквам да им се случва в никакъв случай ", сподели Пам пред камерата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР